Ako predchádzať syndrómu vyhorenia - Hučková, Jana
Stručná charakteristika syndrómu vyhorenia, ktorý postihuje aj ľudí na manažérskych pozíciách. Tri hlavné prejavy a dôsledky sprevádzajúce syndróm vyhorenia. Hlavné príčiny, ktoré spôsobujú vznik vyhorenia. Ako predchádzať syndrómu vyhorenia - prevencia.