[Politický a ekonomický slovník Západnej Európy] - Hašková, Magdaléna, 1980-
Recenzia na publikáciu Politický a ekonomický slovník Západnej Európy. Slovník poskytuje dostatočne podrobné informácie o politickej a ekonomickej situácii v Západnej Európe. Je vhodný pre odbornú verejnosť, študentov a učiteľov v oblasti medzinárodné vzťahy, politológia a ekonómia. Poskytuje ucelený obraz o regióne Západnej Európy tým, že spája politiku s ekonómiou, ktoré sú v spoločnosti viacnásobne prepojené.