[Inštitucionálna teória v politických vedách. "Nový inštitucionalizmus"] - Hošková, Jana
Recenzia na publikáciu Nový inštitucionalizmus. Kniha je rozdelená do deviatich kapitol.Kapitoly 2-8 skúmajú jednotlivé prúdy v inštitucionalizme ad seriatem. Publikácia otvára priestor pre ďalší širší výskum v oblasti inštitucionalizmu a možnosti jeho zjednotenia.