Systém hodnotenia hospodárskych diplomatov vo vybraných krajinách - Černek, Pavol
Hlavné kritériá hodnotenia efektívnosti práce vyslaných obchodno-ekonomických diplomantov v zahraničí. Nemecko. Rakúsko a Slovensko. Členenie súčasného fungovania obchodnej diplomacie vo svete z pohľadu postavenia a hodnotenia obchodných diplomatov.