Co ukázalo roční reflexní období po odmítnutí evropské ústavní smlouvy? - Karlas, Jan
Tzv. obdobie reflexie - ročné obdobie po odmietnutí európskej ústavnej zmluvy vo Francúzsku a v Holandsku. Diskusie o budúcnosti Európskej únie. Zapojenie širokej verejnosti do otázok integrácie. Príspevok Európskej komisie k diskusii - Plán D. Diskusie o ústavnej zmluve. Ratifikácia 14 členskými štátmi. Štyri vyprofilované prístupy k budúcnosti ústavnej zmluvy.