Vnútroorganizačné účtovníctvo - Hajniková, Tatiana
Vnútroorganizačné účtovníctvo - koncepcia toku peňazí, tovaru a ľudských zdrojov. Koncepcia je flexibilná podľa toho, aký nástroj bude manažér používať. Zatiaľ čo finančné účtovníctvo zobrazuje podnik ako celok, vnútroorganizačné účtovníctvo analyzuje podnik po jednotlivých segmentoch: výrobok, distribučná cesta, výrobná linka, či región predaja. Podstatou článku je orientácia na praktickejšie chápanie a ponímanie vnútroorganizačného účtovníctva.