Kolektívna správa autorských práv a práv súvisiacich s autorským právom - Adamová, Zuzana
Pojem, účel a výkon kolektívnej správy. Postavenie organizácií kolektívnej správy na trhu a dohľad nad ich činnosťou. Kontraktačná povinnosť organizácií kolektívnej správy. Stanovenie výšky odmien organizáciami kolektívnej správy, vyberanie odmien a ich následné rozdeľovanie.