Zmeny v poistení v nezamestnanosti - Misárošová, Jarmila
Zmeny v poistení v nezamestnanosti s účinnosťou od 1.8.2006. Vylúčenie poberateľov starobného dôchodku, predčasného starobného dôchodku a invalidného dôchodku z povinnosti platiť poistné na poistenie v nezamestnanosti. Sledovanie obdobia platenia poistného na poistenie v nezamestnanosti u tých ľudí, ktorí ukončili prácu na dobu určitú. Zmena podmienok zániku nároku na dávku v nezamestnanosti. Zmeny v garančnom poistení.