Kodex etiky v pojišťovnictví České asociace pojišťoven
Kódex etiky ako prostriedok presadzovania korektných vzťahov na českom poistnom trhu. Úvodné ustanovenia Kódexu etiky. Všeobecné zásady správania poisťovní. Vzťahy medzi poisťovňou, jej zamestnancami a poisťovacími sprostredkovateľmi. Vzťahy zamestnacov poisťovne a poisťovacích sprostredkovateľov ku klientovi. Uplatňovanie Kódexu etiky v rámci Českej asociácie poisťovní a sankcie za jeho porušenie.