Sympozium Světové asociace ovlivňování počasí - Vilhelm, Václav
Správa o Sympóziu Svetovej asociácie ovplyvňovania počasia, ktoré sa konalo v minulom roku v Aténach. Prezentácia jednotlivých spôsobov používaných k ovplyvňovaniu nepriaznivých prejavov počasia v rôznych krajinách sveta. Praktické programy zamerané na vyvolávanie zrážok, potlačovanie krupobitia a rozptýlenie hmly. Aktivity Gréckej organizácie poľnohospodárskeho poistenia v oblasti prevencie škôd zapríčinených krupobitím. Vzťah prevádzkovateľov zariadení na ovplyvňovanie prejavov počasia k sektoru poisťovníctva. Konkurenčné postavenie komerčných poisťovní.