Garanční systémy v pojišťovnictví - Čížek, Josef
Rokovania Európskej komisie o vytvorení všeobecných garančných systémov pre poisťovníctvo s cieľom posilnenia ochrany spotrebiteľa. Rozchádzajúce sa pozície Európskej komisie a predstaviteľov poistných trhov členských krajín. Postoj Európskej federácie národných asociácií poistiteľov (Comité européen des assurances - CEA) k otázkam smernice harmonizujúcej garančné systémy. Diskutované otázky.