Vývoj trhu zemědělského pojištění v ČR od roku 1993 a jeho současný stav - Bibzová, Ivana
Vývoj poľnohospodárskeho poistenia v ČR v období transformácie ekonomiky. Počet komerčných poisťovní v ČR v rokoch 1991-2004. Štruktúra vývoja produktov poľnohospodárskeho poistenia v jednotlivých poisťovniach v ČR. Súčasný stav poistenia poľnohospodárskych rizík.