Průzkum výuky ICT a multimédií při přípravě budoucích pedagogů - Lisalová, Jindra
Zmapovanie využívania IKT (informačných a komunikačných technológií) pri príprave budúcich učiteľov vo vybraných krajinách Európskej únie a v Českej republike. Zhrnutie výučby IKT predmetov na pedagogických fakultách ČR. Dotazníkový prieskum.