Ku vzájomnej interakcii bankovníctva a kolektívneho investovania - Pilch, Ctibor, 1957-
Subjekty kolektívneho investovania. Pojem investičný fond. Základné rozdelenie otvorených podielových fondov. Fondy peňažného trhu. Dlhopisové fondy. Akciové fondy. Zmiešané fondy. Fondy fondov. Aktíva v podielových fondoch v SR. Predaj podielových fondov. Štruktúra fondového trhu na Slovensku. Trhové podiely na trhu otvorených podielových fondov.