Otvorené problémy v ekonomických prístupoch k investícii do ľudského a sociálneho kapitálu v podmienkach SR - Dudová, Iveta
Ciele Lisabonskej stratégie. Nová stratégia zvyšovania výkonnosti európskej ekonomiky (Európska komisia, 2005). Investovanie do vzdelávacieho systému v podmienkach SR. Celkové verejné výdavky na vzdelávanie ako podiel z HDP a ako podiel z celkových verejných výdavkov v krajinách OECD.