Vývojové tendencie poistného krytia životných rizík - Krátka, Zuzana, 1968-
Životné poistenie - najvýznamnejší spôsob krytia rizík spojených s ľudským životom. Krytie rizika kritických chorôb. Znižovanie podielu tradičných produktov na krytí životných rizík. Univerzálne životné poistenie, investičné životné poistenie, kolektívne životné poistenie. Zvyšovanie dlhodobosti poistného krytia životných rizík. Rast významu financovania postaktívneho obdobia životným poistením.