Reverzná fúzia - Bačišin, Vladimír
Reverzná fúzia (Reverse Takeover, Reverse Merger, Back Door Listing) ako alternatíva IPO (Initial Public Offering). Tvorca reverznej fúzie. Odlišnosť od IPO. Formy v rámci reverznej fúzie. Výhody a nevýhody reverznej fúzie.