Príprava manažérov pre uplatňovanie princípov znalostného managementu - Ladová, Janka
Význam ľudského kapitálu. Dobrý manažér má byť inteligentný, vzdelaný a prakticky zručný. Príprava manažérov na uplatňovanie princípov znalostného manažmentu v praxi. Osobnostný rozvoj manažéra. Prínosy spojené so zavedením odborných stáží. Riziká spojené so zavedením odborných stáží.