Vliv vzdělávání manažerů na uplatňování principů společenské odpovědnosti ve firmách - Rajošová, Veronika
Zmenám potrieb spoločnosti sa prispôsobuje aj vzdelávanie manažérov. Utváranie sociálne zrelého manažéra. Podstata spoločenskej zodpovednosti. Uplatnenie sociálnej zrelosti v praxi. Vzdelávanie má bezpochyby vplyv na pripravenosť ľudí na manažérsku prax.