Analýza akciových indexov - Valter, Ján
Charakteristika indexov. Výpočet indexov. Informácie a indexy. Funkcie a význam akciových indexov. Indexové kritériá. Členenie indexov a ich konštrukcia. Historický pohľad na indexy. Matematický výpočet indexov.