Vojenská didaktika ako súčasť všeobecnej didaktiky - Hamaj, Pavol
Problematika vzťahu všeobecnej a vojenskej didaktiky. Predmet a osobitosti vojenskej didaktiky. Zákony a zákonitosti vo vojenskej didaktike.