Nový zákon o verejnom obstarávaní s komentárom - Lörincz, Drahoslav
Zákon č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Základné ustanovenia. Postupy zadávania nadlimitných a podlimitných zákaziek, podprahových zákaziek a zákaziek s nízkymi hodnotami. Súťaž návrhov. Správa o verejnom obstarávaní. Záverečné ustanovenia. Zákon prijatý začiatkom roku 2006 predstavuje nové normy v oblasti verejného obstarávania vyplývajúce z prístupového procesu SR k EÚ.