Vývoj úverov domácnostiam a úrokové sadzby z nových úverov domácnostiam - Beka, Ján
Objem poskytnutých úverov v jednotlivých mesiacoch v členení podľa účelu použitia úveru. Vývoj úverov domácnostiam a úrokové sadzby. Dynamika úverov. Úvery domácnostiam na nehnuteľnosti. Úvery domácnostiam v jednotlivých krajoch v roku 2005.