Zdaňovanie príjmov spoločností v nových členských krajinách Európskej únie - Ďurinová, Ivona, 1964-
Schémy zdaňovania príjmov spoločností v nových členských krajinách Európskej únie. Klasický systém. Systémy bez dvojitého zdanenia. Systémy zmierňujúce dvojité zdanenie. Daňové sadzby. Daňový základ. Najvýznamnejšie položky vplývajúce na základ dane. Porovnanie daňových režimov spoločnosti v nových členských krajinách EÚ.