[Technologický a inovačný rozvoj v Slovenskej republike] - Melišek, František
Recenzia monografie Technologický a inovačný rozvoj v Slovenskej republike. Publikácia predstavuje komplexné spracovanie problematiky technologického a inovačného rozvoja, počnúc teoretickými otázkami, cez charakteristiku súčasného stavu a svetových trendov, po analýzu s konkrétnymi závermi a možnosťami ich využitia v SR. Publikácia má 12 kapitol.