Marketing podle Kotlera - Náhlovský, Pavel
Z vystúpenia legendárneho guru strategického marketingu Philipa Kotlera v Prahe. Čo charakterizuje dnešný trh. Fakty o reklame. Vzťahy medzi marketingom a predajom. Tri typy zákazníkov. Marketingové stratégie.