Rizika financování pohledávek - Matula, J.
Porovnanie výhodnosti faktoringu a bankového úveru z pohľadu príjemcu financovania. Rozdiely oboch riešení z pohľadu poskytovateľa financovania, či už banky či faktoringovej spoločnosti. Postúpenie pohľadávok najbezbečnejšou formou. Riziko nezaplatenia odberateľom. Hrozba podvodu. Produkty financovania. Faktoring v Českej republike.