Fraud Management aneb detekce podvodů v bankovnictví - Čábela, Miroslav
Detekcia a prevencia podvodov s platobnými kartami. Diskusia o zodpovednosti bánk za krádež alebo zneužitie platobných kariet. Prediktívne metódy identifikácie podvodov. Systémy detekcie podvodov. Situácia v USA a v Európskej únii.