Dynamická skupina - Adamková, Hana, 1969-
Vzťahy v pracovnej skupine medzi zamestnancami nie sú vždy harmonické. Občas sa vzťahy vyostria a vzájomná komunikácia a spolupráca je neefektívna. Výhoda súdržnej skupiny. Päť fáz skupinovej dynamiky. Formovanie skupiny (forming), dynamika v skupine (storming), zostavovanie noriem (norming), produktivita v skupine (performing) a poslednou fázou je ukončenie (adjourning).