Maastrichtské dluhové kritérium: jak si stojí ČR_
Maastrichtské dlhové kritérium ako jeden z najdôležitejších ukazovateľov, ktorý sa týka verejných financií i možnosti zavedenia eura i v Českej republike. Hrubé finančné pasíva vládneho sektoru krajín OECD. Vývoj hrubých finančných pasív vládneho sektoru v ČR v pomere k HDP. Deficitné verzus dlhové kritérium.