Vybrané aspekty e-podnikania v malých a stredných podnikoch na Slovensku - Kristová, Gabriela
Miesto a možnosti e-podnikania malých a stredných podnikov v SR. Faktory ovplyvňujúce stav e-podnikania. Rozdiely v e-obchodovaní podnikateľských subjektov rôzneho typu a veľkosti a výsledky prieskumu o využívaní internetu malými a strednými podnikmi z r. 2003