Ako vybudovať značku, ktorú budú všetci milovať - Taračová, Eva
Úloha, ktorú zohráva marketingový výskum pri porozumení, meraní a aplikovaní emócií v súvislosti s procesom manažmentu značky. Emócia. Skúmanie emócií. Výstup a aplikácia. Celý marketing je o uspokojovaní potrieb zákazníkov - s cieľom zisku.