CRM není ani projekt ani systém, ale přístup ke klientům - Seifert, Michal
Vymedzenie pojmu pod skratkou CRM (riadenie vzťahov so zákazníkmi). Osem základných pilierov CRM. CRM v Českej sporiteľni, hodnotenie podľa spoločnosti analytikov Gartner. Stratégia CRM. CRM procesy. CRM technológie.