Nová ekonomika a vplyv informačných technológií na ekonomický rast - Černáková, Ivana
Vplyv informačných technológií, informačná revolúcia, informačná spoločnosť. Informatizácia spoločnosti. Význam informácií a znalostí v postindustriálnej spoločnosti. Stará ekonomika, nová ekonomika. Vplyv sektora IT na ekonomický rast. Faktory determinujúce rozvoj a efektívnosť sektora IT - národné bohatsrvo, úroveň miezd a jej rast, infraštruktúra IT, cena/výkonnosť IT sektora. Informačná spoločnosť na Slovensku.