Vplyv znalostnej ekonomiky na prosperitu ekonomiky v Európskej únii a na Slovensku - Vanko, Marek
Znalosti a inovácie. Regionálna politika EÚ, inovácie a ich vplyv na prosperitu ekonomiky v Európe a na Slovensku. Slovensko a inovácie. Národná Lisabonská stratégia (Lisabonská stratégia pre Slovensko) - druhý pilier programu - vedomostná a poznatková ekonomika. Nízka úroveň digitálnej gramotnosti na Slovensku.