Medzinárodné účtovné štandardy: Aplikácia IFRS. Ilustrácia rozdielov slovenského účtovníctva a IFRS na príklade IAS 16 (týkajúceho sa dlhodobého hmotného majetku) - Tumpach, Miloš, 1970-
Dlhodobý hmotný majetok ako najvýznamnejšia skupina aktív účtovných jednotiek. Mnohé princípy účtovania, oceňovania a vykazovania sú spoločné so slovenskou praxou. Výraznejšie rozdiely medzi slovenskou praxou, IFRS a IAS 16.