Trh počíta so solídnym vývojom - Hinková-Dibarborová, Andrea
Logistické a distribučné sklady zaznamenávajú na Slovensku veľký rozvoj. Profitujú najmä z rozvoja dopravy a priemyslu. Zahraniční investori si potrebujú zabezpečiť podporu vo forme skladov iných spoločností. Trh pritom počíta so solídnym rastom aj v nasledujúcich rokoch, keďže vybudované moderné sklady zatiaľ ešte nepokrývajú dopyt. Nové priestory pre logistické potreby sa stavajú v blízkom okolí Bratislavy, najintenzívnejšie v Senci. Výška nájmov za priemyselné priestory v strednej Európe.