Predvídanie a adaptácia v turbulencii - Slávik, Štefan, 1955-
Podmienky prežitia a úspechu v turbulencii. Turbulencia označuje nespojitý, prerušovaný a chaotický vývoj podnikateľského prostredia, ktoré sa prudko, neočakávane a nepredvídateľne mení. Výskumný súbor 258 podnikov na území Slovenska, v ktorých sa uskutočnil dotazníkový prieskum. Ilustračné príklady turbulencie.