Kalkulácia nákladov metódou Activity Based Costing - Tóth, Miroslav, 1961-
Vznik a rozvoj metódy Activity based costing. Pojmové vymedzenie metódy kalkulácie nákladov podľa činností, resp. čiastkových činností. Charakteristika metódy ABC. Definovanie metódy ABC. Hierarchia činností v metóde ABC. Kalkulácie nákladov v metóde ABC.