Strategický finanční plán - logika procesu tvorby - Kalouda, František
Metodika tvorby strategického finančného plánu podniku so špeciálnym dôrazom na prakticky použiteľné výstupy z procesu jeho tvorby. Návrhy využitia existujúcich metód či algoritmov finančnej analýzy, operačného výskumu, aplikovanej matematiky atď. Obsah strategického finančného plánu. Metodické zvláštnosti.