Význam a spracovanie finančných údajov v odvetvovej analýze - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba poznania vonkajšieho prostredia a jeho vplyv na podnikateľskú činnosť subjektov. Význam odvetvovej analýzy. Miesto finančnej analýzy v obsahu a štruktúre odvetvovej analýzy. Metódy spracovania finančných údajov v odvetvovej analýze. Analýza finančnej situácie na príklade odvetvia stavebníctva.