Environmental protection expenditure and environmental industry in the EU - two sides of one coin - Steinbach, Nancy
Výdavky (náklady) na ochranu životného prostredia - EPE (Environmental protection expenditure). Definície - investície, ochrana pred znečistením, prevencia znečistenia, súčasné výdavky. Rozdelenie environmentálnych výdavkov medzi environmentálne domény. Názory EÚ-25. Environmentálny priemysel. Odhady ECOTECu. Metóda odhadu. Presvedčenie o správnosti údajov. Ďalšia práca v Eurostate.