Aj informácia je službou pre občana
Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (HESO) v regiónoch Slovenska. Hodnotenie za obdobie január - marec 2006. Zverejnenie výsledkov, ktoré prezentujú názor odbornej verejnosti na dôležité lokálne opatrenia ekonomicko-sociálneho charakteru ovplyvňujúce kvalitu života občanov. Po prvýkrát sú komentáre hodnotiacej komisie obohatené aj o priame citáty vybraných hodnotiteľov.