Zmeny vyplývajúce zo zákona č. 310/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení ... - Macková, Zuzana
Zákon č.310/2006 Z.z. nadobúda účinnosť 1. 8. 2006. Zmeny, ktoré prináša zákon v nemocenskom poistení, v dôchodkovom poistení, v úrazovom poistení, v garančnom poistení, v poistení v nezamestnanosti, v platení poistného na sociálne poistenie.