Európska perspektíva k vykazovaniu výkonnosti podnikov - Tumpach, Miloš, 1970-
Vytváranie spoločnej európskej diskusnej platformy na komentovanie reformy obsahu a foriem účtovnej závierky - najmä z pohľadu vykazovania ekonomickej výkonnosti podniku. Reforma výkazníctva a vykazovanie výkonnosti. Júnové zasadnutie pracovnej podskupiny.