Ochranná známka - nevyhnutnosť dnešnej doby - Molnárová, Dagmar
Význam ochrannej znánmky v podmienkach súčasnej trhovej situácie. Právna ochrana značky. Transformácia značky na ochrannú známku. Práva majiteľa ochrannej známky. Ochranná známka ako dôležitý marketingový nástroj a základ na budovanie imidžu a reputácie. Plagiáty a plagiátorstvo - zneužívanie ochranných známok na Slovensku.