DPH v Európskej únii - Jurišová, Anna
Dodanie služby. Nadobudnutie tovaru v tuzemsku z iného členského štátu. Dovoz tovaru. Určenie miesta zdaniteľných obchodov. Miesto dodania tovaru. Miesto dodania tovaru pri zásielkovom predaji. Miesto dodania služieb. Miesto nadobudnutia tovaru z iného členského štátu. Príklady.