Aplikácia systémových princípov v návrhu a hodnotení logistických procesov - Majerčák, Jozef
Zákazník ako základný článok logistického reťazca. Nová definícia logistiky. Aplikácia systémových princípov logistických riešení a hodnotení logistických procesov.