Uplatnenie outsourcingu v logistike - Mĺkva, Miroslava
Outsourcing logistických procesov. Jednou z možností ako dosiahnuť efektívnosť niektorých logistických činností je outsourcing - externe dodávaný proces. Outsourcing neefektívnych aktivít umožní podniku optimalizovať celkové náklady. Podstata outsourcingu. Výhody outsourcingu. Oblasti využitia outsourcingu.