Uplatnenie controllingu logistiky vo filozofii riadenia priemyselných podnikov - Vidová, Helena
Úlohou kontrolingu logistiky je vykonávať permanentnú kontrolu hospodárnosti prostredníctvom porovnávania plánu a realizovaných činností s následným stanovením odchýlok a vhodne definovaných opatrení, ktoré umožnia promptne reagovať na možné negatívne javy v činnosti firmy. Hlavné etapy analýzy ukazovateľov logistiky. Sledovanie ukazovateľov logistiky. Vyhodnocovanie ukazovateľov logistiky. Prínosy kontrolingu logistiky.